Брандове

PHILIPS | Innovation and You

Royal Philips Electronics е холандска международна компания с водещи позиции в различни бизнес сектори, която създава стойностни за потребителя решения чрез значими иновации, които подобряват здравето и стандарта на живот на хората. Като световен лидер в грижата за здравето, осветлението и стандарта на живот, PHILIPS обединява най-актуалните технологии и модерен дизайн в решения, създадени съобразно потребителските потребности и тяхното задълбочено познаване.

Philips Living Colors Led Lamp

PHILIPS е лидер и емблема за качество с над 100 години опит в осветлението. Благодарение на бързоразвиващите се технологии PHILIPS предлага динамично осветление с променящи се цветове и интензитет, даващо възможност  на фантазиите да се разгърнат и да получат свободата, която заслужават.

Днес навсякъде по света, логото на PHILIPS се вижда изписано с главни букви в син цвят. То може да се появява в различни размери, но основната форма на седемте букви се разпознава веднага.

 • основана през 1891 г. в Амстердам, Холандия;
 • марка, призната по цял свят, както и сред най-престижните 50 в света;
 • от 2004 г. стойността на марката е нараснала почти два пъти и възлиза на 8,7 млрд. долара;
 • PHILIPS инвестира 1,6 милиарда евро в изследователска дейност, 6% от продажбите;
 • 5000 патентни права;
 • 3000 регистрирани търговски марки;
 • 63 000 права върху дизайн.

NARVA | Specialist in light

Разработките на NARVA в енергоспестяването и ефективността ги прави едни от лидерите в световен мащаб на продукти за професионално осветление. Това е първата фирма, която разработва енергоспетяващата лампа със спираловидна форма като освен това сама произвежда стъклото за лампи. NARVA има повече от 30 години опит с високо автоматизирани технологии в производството и обработката на стъкло по този начин гарантира надеждността и качеството на всеки продукт. Стъклото е най-важната суровина за производството на лампи. Този материал е с ненадминати химически, оптични и механични свойства прави възможен възхода на осветлението и предлагането на пазара на продукти с все по-добри характеристики. Компанията активно прилага познанията и опита си за обработката на стъкло в производството на луминесцентни лампи и вакуумни тръби за соларни системи.

Narva products

NARVA гарантира надеждността и качеството на всеки продукт. Компанията активно прилага познанията и опита си за обработката на стъкло, в производството на луминесцентни лампи и вакуумни тръби за соларни системи.

NARVA са специалисти в областта на източниците на светлина. Сред специалните луминесцентни лампи, които компанията предлага са:

 • лампи за осветление на щандове за хранителни продукти (месо, хляб, сирена, плодове), като подчертават техния цвят без да го променят;
 • студеноустойчиви лампи;
 • лампи със сплитер и ултравиолетов протектор;
 • лампи за осветление на аквариуми и терариуми.

Благодарение на неспирното развитие, натрупания опит и доброто познаване на нуждите на своите клиенти, продуктите с марката NARVA имат удължен живот на експлоатация, като при луминесцентните лампи той е със средна продължителност до 55 000 часа.

За осветление на помещения, където хората работят или прекарват голяма част от времето си, NARVA предлага лампи с цветна температура максимално близка до тази на дневната светлина (5000K). Този на пръв поглед маловажен факт всъщност е от огромно значение за комфорта, здравето и концентрацията на човек. Разбира се важно е да споменем, че за някой браншове подобни продукти са задължителни. За пример можем да посочим при дизайнерите, фотографите, модните магазини. Голямото предимство на бялата или дневна светлина е, че тя възпроизвежда цветовете максимално точно. Предполагаме всеки от вас, който работи прецизно с цветове ще оцени високо подобна технология. На последно място, но не и по важност е факта, че според правилниците за Здравословни и Безопасни Условия на Труд (ЗБУТ), всяко работно място трябва да бъде добре осветено.

През годините на пазара NARVA доказа, че е сред лидерите в осветлението. Иновации, ноу-хау, технологичен процес на производство, изследване и разработване на нови продукти са само част от нещата, които правят немската марка лидер.

VENTURE LIGHTING | Bright Ideas Bold Innovations

VENTURE LIGHTING е една от най-бързо развиващите се компании в света. Техните усилия са концентрирани почти изцяло в производството на металхалогенни лампи. Компанията съществува от 1983г. със седалище в Кливланд, щата Охайо и е популярна най-вече на американския пазар. В глобален план фирмата е световен лидер и е със сериозно присъствие на европейския пазар.

Metal Halogen lamp

Модерната Европейска централа се намира във Великобритания, а производствената им база е най-голямата в Индия и една от най-големите в света. VENTURE LIGHTING, предлагат най-голямо разнообразие от металхалогенни лампи, в сравнение с който и да е друг производител. Повече от половината от лампите, които се предлагат на пазара са уникални, проектирани и изработени изключително за компанията.

Нововъведенията, които реализира компанията са водещи в индустрията днес. Новите технологии разработени от VENTURE LIGHTING дават възможност на потребителите да избират между голямо разнообразие от лампи, отговарящи на широк спектър от приложения. Продуктовата гама съдържа лампи и прилежащите към тях съоръжения и системи за управление на осветлението. Възможностите за осветление обхващат, вътрешно - училища, магазини, дом и офис, външно - паркинги, гаражи, открити спортни пространства, улично пътно осветление и архитектурно (фасадно) осветление, както и осветяване на големи площи като летища и големи производствени цехове.

Тъй като осветителната индустрия се развива изключително бързо и се променя към по-висок клас VENTURE LIGHTING е мобилизиранa да остане в челните позиции на технологичния напредък при производство на металхалогенни лампи.

Velamp | Light whenever-wherever

Velamp е производител на осветителна техника в областта на преносимите устройства за осветяване и батерии от 1906г до сега. Предлага най-широката гама от тази сфера продукти за най-различно предназначение. Постоянните усилия в проучване и разработване на по-модерни и новаторски продукти е гаранция за последователност, с която се стремят да бъдат свързвани в бъдеще. Velamp products

 

Podium | express your style with light

Podium products

Podium e търговска марка на PHILIPS и предлага широка гама от осветителни тела отразяващи най-новите тенденции в осветлението и включва, както съвременни, така и по-традиционни модели за вътрешни и външни приложения. Podium дава свобода в дизайна на осветлението, като осветителите са проектирани за широк избор на светлоизточниците - от халогенни и компактни луминисцентни до енергийно ефективни LED решения. Осветителните тела на Podium могат да направят чудеса във Вашия дом. Лесно може да създадете стилна и луксозна атмосфера, както с общо, така и с акцентно осветление.

C Luce | Research & Development

Млада, динамична и с големи амбции, С Luce е компания, чийто принципи се базират на професионализъм и качество. Към днешна дата, фирмата отговаря на най-новите изисквания, на все по- претенциозния пазар на осветлението.
Каталогът на С Luce включва осветителни тела за офиси, складове, търговски центрове, спортни съоръжения, също така и за пътища, паркинги, стадиони и екстериорно осветление на сгради и паметници.

C Luce products

С Luce изнася 80% от продукцията си за над 50 държави по света и има принос не само в областта на технологиите, но и за утвърждаване на италианския дизайн по света. Добрият опит и ноу-хау на компанията през годините, позволява да се разработят технически решения с високи стандарти за качество, като изцяло се възползват от най-модерните 3D дизайн технологии и най-напредналите и ефективни техники на производство. С позитивното си отношение към енергоефективното потребление и опазване на околната среда, С Luce е поела ангажимент, да спазва законите и наредбите съобразно обсъжданите в последно време екологични проблеми. Осъществява постоянен мониторинг и управлява добре всички производствени отпадъци, разделяне на различните видове, като по този начин спомага благоприятно за рециклирането и оползотворяването на суровините.

Metalarte | All you need is light

Metalarte е дъщерна компания на испанската лидер в техническото осветление - Troll, която специализира в декоративното осветление. Производител на традиционни и авангардни осветителни тела, Metalarte създават едни от най-иноваторските и предизвикателни продукти и осветителни решения в сътрудничеството си с престижни дизайнери. Компанията е определила своята индивидуалност в съчетаването на новия и традиционни стил, в резултат на това каталогът им балансира между бъдещето и традицията.

metalarte products

 

Aga Light

Aga Light е полска компания основана през 1989г., която проектира и произвежда интериорни и екстериорни осветителни тела. Продуктовият им асортимент включва архитектурни, индустриални, аварийно-евакуационни, и спортни осветителни тела и съоръжения.

Aga Light products

През 2009 г. Aga Light се присъединява към J. Feliu de la Penya Group - испанската група, която се утвърждава като един от доставчиците на най-пълно професионално осветление на европейския пазар и продължава да разширява портфолиото си. Продуктите им се създават по съвременни технологии, в крак със световните тенденции в архитектурата като постоянно увеличава кръга си от архитекти и дизайнери.

Troll | Lighting your ideas

Troll е най-големият архитектурен производител в Испания и една от най-известните испански марки за осветление на международния пазар. В този бизнес е от 75 години. Техните осветителни решения са едни от най-модерните в тенденциите в архитектурата и дизайна. Разполагат с едно от най-големите портфолиа с широка гама от интериорни и екстериорни осветителни тела. 

Troll Custom lights

Силата на Troll е в разбирането за светлината, способността и да въздейства и създава атмосфера. Имат изследвания в нови техники за осветяване с помощта на най-новите материали и производствени методи. С признания в проучване и разработване на нови концепции Troll участват в реализацията на едни от най-големите проекти в Испания и Мексико.

Lumitek

LUMITEK е производител на осветителни тела за интериора и екстериора. Присъствa на пазара повече от три десетилетия и зарежда с вдъхновение всички, които се докоснат до тях. Част от Geonext, SA португалска компания, активна в търговията на осветителни тела и компонентите за тях. Представя цялостна гама от професионални продукти за осветление на тъговски площи, хотели и ресторанти, промишлено осветление, както градинско и архитектурно. LUMITEK е съставен от няколко отдела, които се посветяват в развитието на изработване на осветителни тела и иновативни продукти. Осветителните решения, които предлагат са изградени, съчетавайки професионално осветление, забележителен дизайн и енергийна ефективност.

 

 

kovas - logo