Дизайнерско осветление

Какво представлява дизайнерското осветление?

Казано накратко ръчна изработка, лимитирани серии, изключително функционални и изработени от най-качествените възможни материали. За да се измисли някой модел осветително тяло дизайнерите прекарват месеци наред в проучване на ролята и като част от интериора. Търсят и намират отговорите на хиляди въпроси "Как?", "Какво"?, "Защо?", "Къде?" свързани с приложението на осветителното тяло. Правят тестове и сравняват резултатите от тях докато не получат абсолютния максимум на показателите на осветлението според приложението му във вашия бит. Проучват модните тенденции и навиците на аудиторията, която ще ползва тези продукти.

metalarte lamp

Незабележими или ярко открояващи се, тези източници на светлина винаги са пред останалите. В крайна сметка заключението е "О, колко ти е комфортно тук" или "Спря да ме боли глава когато чета на лампа". Тези кратки фрази всъщност изразяват тонове усилия, проучвания и тестове на дизайнерите, за да постигнат максималния ефект от едно осветително тяло.

Дизайнерските продукти, които KOVAS предлага са основно на марката Metalarte. Те са групирани по серии и са измислени и сътворени от много дизайнери. Ето някой от тях:

metalarte products

Посетете секция "Каталози" на нашият сайт и можете да изтеглите пълните продуктови каталози на всички брандове, които KOVAS предлага.

metalarte products

Ако искате да притежавате и Вие някой от тези прекрасни продукти можете да ни пишете или да ни се обадите. Нашият екип е винаги на разположение за Вас.

metalarte products

kovas - logo