Спорт

В последните десетилетия хората все повече осъзнават положителното влияние на спорта върху организма. Успехът на спорта обаче не се състои само от чисто физически натоварвания, той ни носи и емоция, разтоварва ни психически от тежките делници и в същото време ни натоварва физически, за да компенсираме все по-заседналия ни начин на живот. Във времето за спорт хората от всякакви възрасти забравят всичките си проблеми и мислят само за играта. И това за известен период от време през деня, дава спокойствие на ума и психиката. Натовареното ежедневие обаче не позволява да се спортува по всяко време. Обикновено това е възможно след работа, когато светлата част на деня вече я няма или е към края си. Затова и хората все по-често търсят футболни стадиони и игрища, баскетболни и волейболни площадки и зали, плувни басейни, тенискортове, открити и закрити. Важен фактор при тези съоръжения е качественото осветление.

Sport Lighting

KOVAS има богат опит в проектирането и изпълнението на осветление на спортни обекти, както за аматьорски, така и за професионален спорт. Ние сме изпълнили много проекти за осветление на спортни площадки, зали, басейни, тенискортове. Имаме разработени проекти за няколко стадиона на елитни футболни отбори в България, като някои от тях са уникални. Проектите, доставката на осветителни тела и лампи в залите:

  • „Червено знаме” на Четвърти километър;
  • „Христо Ботев” в Студентски град;
  • „София” в Ловен парк;
  • „Триадица” в квартал Гоце Делчев;
  • волейболна зала „Панайот Пондалов” ;
  • зала за художествена гимнастика в спортен комплекс „Славия”;
  • хокейна пързалка „Славия”;
  • закрити басейни „Мадара”, „Дианабад”, „Спартак”,
както и много открити и закрити тенискортове, са реализирани от KOVAS. През м.април 2011 година завършихме и работата си по осветлението на тренировъчното игрище с изкуствена трева до стадион „Христо Ботев” в Габрово. През 2013г. компанията модернизира спортното осветление на Тренировъчната зала в Многофункционална спортна зала "Арена Армеец" - София.

С
мело може да твърдим, че KOVAS има богат опит в разработването на осветление за спортни съоръжения. Това ни позволява да бъдем креативни и да реализираме дори най-високите изисквания на нашите клиенти.
kovas - logo