Осветление за хотел

Hospitality Две са важните неща за всеки хотел. Гостоприемна среда и подходяща атмосфера във всички зони и енергоспестяване. Около 40% от електроенергията използвана в хотелите е за осветление. Може бързо да се направи проверка колко от монтираното осветление е енергийно неефективно. Замяната на лампте с енергоспестяващи може да  спести между 40 и 80% от разходите за осветление месечно. Освен това, ако се спрете на LED технологията, ще получите от нашите специалисти редица предложения за нови възможности за контрол на осветлението. В KOVAS предлагаме голямо разнообразие от решения и продукти, които са много подходящи за Вашия хотел или туристически обект.

В повечето случаи, първоначалната инвестиция се възвръща в рамките на три месеца. Можете да направите прецизна прогноза за разходите и възвръщаемостта на инвестицията като се свържете с нас. Нашият екип ще направи енергиен одит на Вашия хотел и ще Ви даде точни данни за възможностите, които можете да изберете.

Предлагаме пълен набор от осветителни тела от десет производителя, които ще Ви помогнат да изградите желаната атмосфера, като започнете от фасадата и външните части, добавите вътрешните тела за всяка зона - тези на стената и тавана и в заключение дори тези на пода. Можете да разгледате каталозите и да си харесате, а пък ние ще Ви посъветваме кои са най- подходящите решения за вас.

Guest Room

Изборът на атмосфера е от решаващо значение. Това е място където хората се срещат, общуват, водят бизнес разговори или се наслаждават на почивката си. Осветлението можете да е с променливи цветни ефекти, което да подсилва желания атмосферен ефект. Точно такива новости в технологиите и осветлението привличат гостите и действат като магнит за посетителите. Ние в KOVAS добре знаем това и се стараем да осъществим уникалните творчески приложения на нашите клиенти. А в допълнение, те получават ефективно, икономически изгодно и ефектно осветление.

LED революция

В момента LED осветлението добива все по-голяма популярност, защото пести до 80% от електроенергията, качеството на светлината е по-добро и LED лампите имат многократно по-дълъг живот от лампите с нажежаема жичка.

Грижа за природата

В LED лампите не се съдържат опасни материали, които могат да навредят на околната среда. Ако използвате LED лампи ще спасите 22 000 дървета годишно, тъй като CO2 емисиите при тези лампи са многократно по-ниски.

Димиране и промяна на цвета

Благодарение на интензивния напредък в развитието на LED технологиите вече можете сами да определите цветната температура на светлината (по-топла или по-студена), както и нейната интензивност. По този начин атмосферата във Вашия дом е изцяло под Ваш контрол и е подходяща, както за романтична вечеря, така и за светъл празник.

Без грижи. Без поддръжка

Животът на всяка LED лампа е около 5 пъти по-дълъг, което намалява до минимум Вашите усилия да гарантирате перфектното осветление в дома си.

Лесен преход

Можете да преминете към LED осветление бързо и лесно, защото ние предлагаме LED алтернатива на абсолютно всички популярни лампи. Отделете 10 минути и преминете на LED.

По-светло бъдеще

Според приетите от ЕС норми до края на 2014 г. всички лампи с нажежаема жичка ще бъдат спрени от производство. Ние в KOVAS можем да Ви предложим точното решение за вашето "по-светло" бъдеще. Освен LED решения можете да изберете и други енергоспестяващи източници на светлина в зависимост от вашите нужди.

Искате повече

Нашите лайт дизайнери могат да изготвят за Вас цялостен проект за осветление, като се съобразят напълно с Вашите нужди и начин на живот. Ако се спрете на цялостен проект от KOVAS, ще получите най-оптималното решение, съобразено с всички аспекти на съвременното осветление, енергоспестяване, комфорт и функционалност. Нашият екип Ви очаква!

kovas - logo