Светодиодни стени и екрани

Комуникация от бъдещето

VidiWall LED displays

LED дисплеите достигнаха точка в развитието си, в която се превърнаха в безценен нов комуникационен източник. Благодарение на огромните си възможности и невероятно качество на картината тези дисплеи създават възможности да забавлявате, информирате и рекламирате както никога досега. Като добавим и факта, че VidiWall дисплеите са изработени по начин максимално опазващ природата се получава съвършено решение - мултфункционално, качествено, екологично.

Мултимедийните LED дисплеи ни отвеждат на едно по-високо ниво на възпроизвеждане на изображенията с изключително качество на възпроизвеждане. LED дисплеите VidiWall се предлагат като модули за вътрешна и външна употреба.

Изключително ефектни по време на спортни събития, с разделителна способност позволяваща добра видимост, а в същото време - динамичен и реален образ. Tези електронни LED бордове могат да се поставят навсякъде, като се започне от фоайето и се стигне до поставяне на високи фасади. Това е възможно защото VidiWall LED дисплеите са на модулен принцип и могат да се подредят в различни конфигурации и размери. 

Какво е LED дисплей

VidiWall LED display

LED дисплеят представлява голям и ярък дисплей, съставен от пиксели. Пикселите са точките на вашият LED дисплей, които заедно формират картината. Пикселите са микс от три диода (Light-Emitting Diode) червен, зелен и син. Когато всичко се настрои коректно отделните пиксели стават невидими, остава само цялостната картина.

LED екранът е система съставена от множество панели (плочи или ленти), видео процесор, процесор за сигнала и електроника за разпределение на данните за всеки панел. Това дава възможност да се изграждат огромни екрани, които могат да се настроят за гледане от няколко метра до няколко десетки метра. Този метод на изграждане на LED екрани дава голяма гъвкавост в размера и максимално широк ъгъл на гледане. 

Само LED екраните могат да постигнат перфектна яркост и наситеност на цвета, независимо от времето на деня и атмосферните условия. Възможностите, които имате с тези екрани не могат да бъдат постигнати с никоя друга технология.

Изящна архитектура

Сгради, обвити с LED видео екрани се превръщат в зашеметяващи, мултимедийни произведения на изкуството.
Philips LED дисплеите са високо ефективни и по вълнуващ начин представят Вашето послание. Широката гама от LED дисплеи предлага безброй възможности, за привличане на хората и създаване на поразително сценично изживяване. 
С така бързо развиващите се днес мултимедийни стени, зрителите изискват все повече забавление. Атмосферата и обстановката са ключови за незабравимото събитие. Предложете им завладяващо мултимедийно забавление от началото до края. Висококачествените, интерактивни LED видео дисплеи, теренът и архитектурното осветление на фасадата ще превърнат в едно незабравимо преживяване посещението в стадион.

Направете вашата витрина цветна и атрактивна

За купувачите дисплеите са пленяващи и им предоставят полезна информация. За търговците това е ефектен начин за привличане на вниманието към техния магазин или търговски център и изразяване на тяхната марка и идентичност. Реклами, информация, развлекателни програми и предавания на живо могат лесно да се възпроизвеждат на тези страхотни екрани.

Екологични и енергоспестяващи

Vidiwall™ са не само най-качествените решения при гигантските екрани. Те са съобразени с всички изисквания на екологичните производства и разбира се както всяко LED решение те са изключително енергоспестяващи. Сравнени с други технологии тези дисплей пестят до 35% от сметките за електричество благодарение на ниската консумация на LED диодите. 

Безкрайни възможности

LED Display application

Приложенията на LED дисплеите са необятни. Голямата гама от решения за вътрешни и външни условия и гъвкавите размери на дисплеите ги правят подходящи за всеки бизнес, който има нужда от комуникация. Най-честите приложения по света на тези дисплеи са:

  • градски и улични дисплеи - заместник на статичните рекламни дисплеи;
  • спортни зали и стадиони - феновете ще се насладят на всеки момент, рекламодателите ще са максимално удовлетворени;
  • ритейл решения - магазини, молове, супермаркети, бензиностанции;
  • инфо бордове - летища, авто и ж.п. гари, магистрали;
  • събития и концерти. 

От какво се нуждаете Вие? Каква е Вашата визия за комуникация? Екипът ни с радост ще работи с вас и ще ви помогне в реализирането на идеите Ви и създаването и поддръжката на Вашия LED екран. Наши специалисти са преминали специално обучение за конфигуриране, настройване и поддръжка на тези иновативни съоражения.

Вашето послание

Vidiwall Street FurnitureВ дигиталния свят днес, ако не се отличите от тълпата, ще се изгубите. Ние използваме нашия опит и ресурси, за да гарантираме, изпълнието на вашата бизнес комуникация по най-ефективния възможен начин. Избирайки Philips LED Display Solutions избирате цялостно решение, което доказано дава резултати. Вие избирате и "най-зеленият" LED продукт на пазара, което ще ви осигури запомняща се, дълготрайна, ефективна и генерираща приходи изява.

Tърговските марки и рекломодателите все повече признават ползите, които предоставят LED дисплеите. Vidiwall ви гарантира, че инвестицията, която сте направили да ви служи години напред.

kovas - logo