Поддръжка

Какво означава поддръжката за нас?

След като сте създали една перфектна система то трябва и да се грижите за нея. Всеки елемент и специфичен детайл да бъдат добре обмислени, за да се предвидят всички възможни ситуации при експлоатацията. В KOVAS гледаме на поддръжката много сериозно.
Наша задача е да осигурим изправна и безотказна работа на осветителните системи, за да гарантираме необходимия светлинен климат и комфорт.
За нас поддръжката на осветителни тела и системи не се състои само в подмяната на изгорели лампи или повредени осветителни тела. Ние следваме оптимизирането на разходите за електроенергия и тези за експлоатация при подмяната на остарелите лампи с нови енергоспестяващи и с по-дълъг живот. Когато имате нужда, нашите лайт дизайнери могат да направят проект за цялостна подмяна и модернизация на осветителните системи, отговарящи на Вашите изисквания и водещите тенденции в осветителния дизайн. Тяхната цел, както предполагаме и Вашата, ще бъде само една - да се постигне максималният ефект и да се намалят разходите.

Добре подготвен екип

Нашият екип е изграден от тесни специалисти във всяка област на осветлението. По този начин KOVAS може да Ви предложи правилния специалист за Вашите нужди - както за повреда, така и за консултация или преход към енергоспестяващи решения.

В секция Вдъхновение | Проекти на началната страница на нашият сайт, можете да се уверите във възможностите на новите видове лампи и осветителни тела. При правилно проектиране на осветителната система, можете да намалите разходите си за електроенергия с до 80%, като качеството на светлината също може да се подобри.

Бързи реакции

За да можем да сме максимално полезни на Вашия бизнес, в KOVAS се поддържат складови наличности на почти всички елементи, които намират широко приложение в днешното осветление. Разпределяме необходимите количества в нашите офиси в цялата страна и по този начин ще сме винаги там, където сме нужни.

Офиси в страната

Мрежата ни се състои от пет офиса: в София, Варна, Пловдив, Велико Търново и Бургас. Независимо в коя точка на България се намирате, нашите специалисти ще Ви помогнат бързо да се справите с проблема.

Нуждите на Фасилити Мениджърите

Facility ManagementНамаляване на разходите. Постигане на икономии без това да се отрази на качеството на светлината. Бързи реакции. Тези въпроси са ежедневие за тези от вас, които се занимават с фасилити мениджмънт. Управлението на МОЛ, бизнес сграда или хотел изисква професионална работа във всяко звено.
Ние сме този професионален партньор, от който имате нужда. Заповядайте да се запознаем и да обсъдим съвместното ни ползотворно сътрудничество.

Какви видове поддръжка предлагаме?

  • доставка на лампи и консумативи - Ако разполагате с квалифициран екип, който отговаря за осветителните системи, ние можем да доставяме по заявка или по график нужните материали. Ако сключите договор за доставка за една година ще получите много атрактивни цени;
  • по заявка - Тази услуга не Ви задължава с месечни такси или договор. Нужно е само да се обадите и наш екип ще дойде в рамките на 48 часа, за да поправи или подмени нужните елементи. Заплащате точно толкова колкото ползвате!
  • абонаментна поддръжка без планиране - Тази услуга е предназначена за малкия и среден бизнес. Тя включва едногодишен договор и месечна такса за подръжка. Нашият екип ще е на Ваше разположение 24 часа и 7 дни в седмицата. Ще ползвате услугите ни на преференциални цени;
  • абонаментна поддръжка с годишен план - За тези от вас, които знаят точно от какво имат нужда. Безспорно най-добрия план за поддръжка на осветителни системи. На база на месечно потребление на продукти и услуги от нас ние ще изготвим най-добрите цени за абонаментна поддръжка, както за услугите така и за консумативите. Наш екип ще бъде винаги на разположение за Вас по всяко време. Този план също е с договор за една година и месечна такса базирана на подробен анализ на вашите нужди.
kovas - logo