Проекти

Projects by KOVAS

Защо е нужен проект за осветление?

Проектът Ви гарантира, че всички изисквания и норми, свързани с осветлението за Вашия бизнес са покрити. Освен, че се грижим за естетиката и правилните акценти във Вашият търговски обект, ние от KOVAS спазваме стандартите и тенденциите при изграждането на осветителни системи за офиси, магазини, индустриални обекти, бизнес центрове и развлекателни обекти. Можем да ви да дадем един малък пример колко много фактори трябва да се съобразят, когато се правят проекти за подобен вид осветление:

 

  • заслепяване
  • дискомфорт
  • равномерност на осветлението
  • разположение на осветителните тела
  • степен на защита от вода и прах

Един проект за осветление намалява допускането на грешки. Това е основният фактор, поради който лайт- дизайна за дома се развива така бурно в последно време. А защо трябва да се намалят грешките ?! Грешките струват пари, време и нерви. Когато ние правим проект за Вас, ще съобразим както нормите за осветление, така и идеите ви за цялостния облик на дома.  Ако това означава да измислим начин да сложим Вашия полилей на пода - няма проблем. Освен, че ще си имате уникално осветление, ние ще се погрижим то да изпълнява основната си функция, а именно -да свети. Да свети правилно и да осигурява подходящата светлина за вашите нужди и комфорт. Много често се случва да се разочаровате от светлината на някое тяло, въпреки че изглежда много красиво. Ако свети добре може да не е красиво или да е сложено на неподходящото място. Това са все неща, които нашите дизайнери внимателно ще обмислят преди да предложат концепция за осветление.

Проект за осветление от KOVAS. Добрият проект

Добрият проект е комбинация от постигане на изискваните норми, водещи тенденции в осветлението и Вашите желания.

Ако искате да постигнете максимума за бюджета с който разполагате, трябва просто да ни се обадите. Всеки проект, който правим се състои от следните етапи:

 

  • изготвяне на енергиен одит
  • пресмятане на различните схеми, възможности и конфигурации с професионален софтуер
  • представяне на 3D визуализации, за да добиете реална представа за нашите дизайнерски концепции и решения
  • инсталационен план, всички количествени и качествени изчисления необходими за осъществяване на проекта

По време на всеки етап ще се консултираме непрекъснато с Вас и ще търсим мнението ви при проектирането, а за реализацията ще осигурим надзор и постоянни проверки и тестове на всяко звено.

Най-важното за нас: Да останете доволни от това, което сме направили за Вас и желанието Ви да работим отново заедно!

kovas - logo